Σύλληψη επ' αυτοφόρω

'Οτι κινείται γύρω από το στοίχημα συλλαμβάνεται επ' αυτοφόρω από τους δημοσιογράφους του bet-masters. Ειδήσεις, αναλύσεις και αφιερώματα θα σας ενημερώνουν για κάθε εξέλιξη στον χώρο των προγνωστικών στοιχήματος.

B2B Gaming Services Malta Limited

16:05Νόμιμο στοίχημα

272_stoiximan-ola-250x250-gif-01

Η στοιχηματική εταιρεία B2B Gaming Services Malta Limited  λειτουργεί  με βάση τις φορολογικές διατάξεις, που έχουν θεσπιστεί, και προχωρά σε πλήρη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα.

Από τις 22/04/2013 το ελληνικό σάιτ της Bet365 αλλά και ο stoiximan λειτουργουν υπό την αιγίδα της B2B Gaming Services Malta Limited.

Άλλωστε, στο υποσέλιδο του site της εταιρίας, μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο:

Αυτή η σελίδα λειτουργεί από την B2B Gaming Services (Malta) Limited, με αριθμό εταιρίας C41936 και το εγγεγραμμένο γραφείο της στη διεύθυνση Appartment 21, Suite 41, Charles Court, St. Luke's Road, Pieta, Malta. Η B2B είναι προσωρινά αδειοδοτημένη και ρυθμισμένη από την Αρχή Λοταριών και Παιγνιδιών (LGA) της Μάλτας, με αριθμό αδείας LGA/CL2/348/2007 και ημερομηνία 27 Απριλίου 2010.

Αυτή η σελίδα είναι νόμιμη στην Ελλάδα σύμφωνα με το άρθρο 50(12) του νόμου 4002/2011.

Το εν λόγω άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην πληρότητά του εδώ.

H B2B ήταν πίσω από την γνωστή BetShop, με την οποία το Bet-masters.com συνεργάζεται τα τελευταία 6 χρόνια.

Είναι μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, καθώς πήρε την έγκριση του Υπουργείου Οικονομικών μέσα στο 2012.

Σχετικοί σύνδεσμοι

Εταιρείες στοιχήματος-Μπονους

Mavros gatos07 Οκτ 201412:42

Bonus

Κάθε μήνα, οι εταιρείες στοιχήματος, στην προσπάθεια να κερδίσουν νέους παίκτες, προσφέρουν μπόνους εγγραφής πρώτης κατάθεσης. Πολλές από αυτές προσφέρουν μπόνους ακόμα και στους παλιούς παίκτες. Προσοχή στους όρους κάθε προσφοράς, γιατί άλλες εταιρίες απαιτούν τζιράρισμα και άλλες όχι. Το betmasters θα σας παρουσιάζει κάθε μήνα τα καλύτερα μπονους που κυκλοφορούν στην αγορά των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος στην Ελλάδα διάβασε περισσότερα

Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος

Mavros gatos01 Οκτ 201414:20

Nomimes-etairies-stoiximatos

Eνάμιση χρόνο μετά την 5η Δεκεμβρίου του 2012 που άλλαξαν άρδην τα πράγματα σε σχέση με το online στοίχημα, η κατάσταση είναι πλέον αρκετά ξεκάθαρη. Ο ΟΠΑΠ, όχι μόνο έχει ιδιωτικοποιηθεί, αλλά έχει μπει και στο στοίχημα online… διάβασε περισσότερα

Νόμιμο στοιχημα online

Kardash24 Σεπ 201413:58

Karagoun

Η κατάσταση με το νόμιμο στοίχημα στο ίντερνετ έχει πλέον ξεκαθαρίσει και ο online στοιχηματισμός έχει περάσει σε μια νέα φάση. Πριν αρχίζουμε με τα βαρετά λόγια νομικού περιεχομένου (που καλώς / κακώς είναι αναγκαία ώστε να καταλάβουμε την κατάσταση όσο μπορούμε) αξίζει να δώσουμε μια σύντομη απάντηση στην ερώτηση που όλοι έχουν: Κάνε κλικ εδώ για να παίξεις νόμιμα στοιχημα online. διάβασε περισσότερα