mybet

Σύλληψη επ' αυτοφόρω

'Οτι κινείται γύρω από το στοίχημα συλλαμβάνεται επ' αυτοφόρω από τους δημοσιογράφους του bet-masters. Ειδήσεις, αναλύσεις και αφιερώματα θα σας ενημερώνουν για κάθε εξέλιξη στον χώρο των προγνωστικών στοιχήματος.

Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος

Mavros gatos13 Φεβ 201416:00Blog

Nomimes-etairies-stoiximatos

Μπήκαμε πλέον στο 2014 και σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την 5η Δεκεμβρίου του 2012 που άλλαξαν άρδην τα πράγματα σε σχέση με το online στοίχημα, η κατάσταση είναι πλέον αρκετά ξεκάθαρη.
Ο ΟΠΑΠ έχει ιδιωτικοποιηθεί και 402 εταιρείες στοιχήματος που δεν έχουν άδεια από το ελληνικό κράτος, έχουν μπλοκαριστεί στα Ελληνικά ISP, ώστε να μην επιτρέπεται στους κατοίκους της Ελλάδας να τις επιλέξουν.


Οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα, αυτές δηλαδή που πήρανε επίσημα προσωρινή άδεια από τις αρχές και μπορούν νόμιμα να διεξάγουν στοιχήματα στη χώρα μας είναι 24. Από αυτές, 9 τελικά έχουν site που προσφέρουν αθλητικά στοιχήματα online.


Εδώ παρουσιάζουμε τις 9 εταιρείες και στο τέλος της σελίδας μια λίστα με τις 24.
Η λίστα μας είναι σε σειρά προτίμησης, με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια των στελεχών του Bet Masters, βασιζόμενοι στα εικαστικά και τα λειτουργικά κριτήρια του site, την καλή εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα και βεβαίως το μπόνους εγγραφής ή άλλες προσφορές.

Mybet
Χρόνια στο "κουρμπέτι" πολύ καλή εξυπηρέτηση και μεγάλη γκάμα αγώνων. Πολύ σημαντικό ότι δεν υπάρχει φόρος, ούτε στην κατάθεση, ούτε στην ανάληψη. Υστερεί λίγο στο live betting, καθώς δεν έχει μεγάλη γκάμα επιλογών. Έχει και έκδοση για κινητά, χωρίς πάντως να είναι η καλύτερη.

Stoiximan
Η Stoiximan είναι πλέον μια από τις πιο γνωστές εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα. Καλό site, καλή υποστήριξη, από εκπροσώπους της εταιρείας, στους οποίους μπορείς να μιλάς με το μικρό τους όνομα. Η κατάθεση είναι χωρίς φόρο, ενώ η πρώτη ανάληψη για κάθε μήνα είναι επίσης δωρεάν. Από κει και μετά, κρατάει 2 ευρώ για κάθε ανάληψη.

Goalbet
100% μπόνους εγγραφής, προσφέρει και κουπόνι τύπου ΟΠΑΠ. Απόλυτα αξιόπιστη, με εξαιρετικό live bet και γρήγορες πληρωμές. Δεν υπάρχει φόρος κατάθεσης, αλλά υπάρχει πάντα φόρος ανάληψης. Σημαντικό το γεγονός πως προσφέρει στοιχηματισμό και στις μικρότερες ελληνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου, χωρίς αποκλεισμούς ομάδων.

Playbet
100% μπόνους σε επιλεγμένα παρολί. Γρήγορη ελληνική εξυπηρέτηση πελατών. Διαφημίζεται και στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει φόρος κατάθεσης ή ανάληψης.

Paddypower
Αν μιλάς αγγλικά η PaddyPower είναι μια πολύ καλή επιλογή. Από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο.  Απόλυτα αξιόπιστη, με εξαιρετικό site (ειδικά στο κινητό) και γρήγορες πληρωμές. Δεν έχει ελληνική έκδοση και δεν υπάρχει φόρος κατάθεσης ή ανάληψης. Πολύ προσοχή στα max bets, καθώς βάζει όρια σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

NoviBet
Νέα εταιρία στην Ελληνική αγορά, έχει μπόνους εγγραφής 100% μέχρι 150 ευρώ, το 2o μεγαλύτερo στην Ελλάδα, μετά από την ChampionsBet. Εύχρηστο το site με αξιόλογο Live betting.

ChampionsBet
Καλούτσικο site με μπόνους εγγραφής 100% μέχρι 200 ευρώ! Το μεγαλύτερο μπόνους στην αγορά αυτή την στιγμή. Αν βελτίωνε λίγο και το αισθητικό κομμάτι...

Cashpoint
Νέος παίκτης στην Ελληνική αγορά. Καλό site, αρκετά καλό μπόνους. Αξιόπιστη εταιρεία, με ταχύτητα στις συναλλαγές και ταυτόχρονα πολλές επιλογές για στοιχηματισμό. Καλό και το livebetting.

BetShop Ελληνικό site και χρόνια στην αγορά. Δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο ευρύ κοινό, όμως εμείς την ξέρουμε καλά και διατηρούμε λογαριασμό εδώ και μερικά χρόνια, χωρίς παράπονα. Αρνητικό το οτι δεν μπορείς να κάνεις απευθείας κατάθεση μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, αλλά μέσω skrill.

Οι 24 νόμιμες εταιρίες:

Β2Β GAMING SERVICES MALTA LIMITED
(BetShop και Bet365.gr)

CASH POINT (MALTA) LIMITED
(Cashpoint)

GLB GmbH
(Goalbet)

LUCKY STREAM LIMITED
(Playbet)

ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS NV
(ChampionsBet)

PADDY POWER P.I.C.
(Paddypower)

PERSONAL EXCHANGE INTERNATIONAL LIMITED
(Mybet)
AS IMG KASIINOD
DIAMOND LINK LIMITED
DOMS CARS EΠΕ
DOMS HOLDINGS EΠΕ
ELDORADO SPORTWETTEN GmbH
GAMBLING MALTA Ltd
KINGMAKER LIMITED
LOGFLEX EΠΕ
LOVE 2 CELEBRATE EΠE
MAGIC SERVICES LIMITED
MERIDIAN GAMING LIMITED
ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS LIMITED
REBELS GAMING LTD
SILVER LINK LIMITED
SPORTING ODDS LIMITED
STS SPORTWETTEN GmbH

Αυτές είναι όλες οι αδειοδοτημένες εταιρείες στοιχημάτων στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, η λίστα θα ανανεώνεται συνέχεια με τις νέες πληροφορίες που βρίσκουμε σχετικά με αυτές τις εταιρίες.

Δείτε όλες τις εξελίξεις του νόμιμου online στοιχήματος στην Ελλάδα.